Ngeunaan Perusahaan

JIANGSU HEZHONG FABRIC CO, LTD. didirikeun taun 1986 ku pangadeg Tuan Yue Xizhong. Tim R&D, produksi, sareng penjualan tina lawon industri kabentuk, kalayan produksi kuat sareng kakuatan R&D (téhnis). Mangtaun-taun, ngandelkeun kaunggulan posisi unik, inovasi ilmiah sareng téknologi kontinyu, sareng kaunggulan dina manufaktur. Karajinan, HEZHONG FABRIC CO, LTD. parantos dipelak janten pabrikan ban profesional anu ngahijikeun spinning, anyaman sareng penjualan.

Rakan urang

  • Partner01
  • Partner02
  • Partner03
  • Partner04
  • Partner014
  • 15
  • Partner016
  • Partner017
  • Partner01
  • Partner02
  • Partner03
  • Partner04
  • Partner05
  • 6
  • Partner07
  • Partner08
  • Partner04

Ngalanggan Newsletter Kami

Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi daptar harga kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • a (3)
  • a (2)
  • a (1)