Tentang Kami

XIN HEZHONG

Ngeunaan perusahaan

JIANGSU HEZHONG FABRIC CO, LTD. didirikeun taun 1986 ku pangadeg Tuan Yue Xizhong. Tim R&D, produksi, sareng penjualan tina lawon industri kabentuk, kalayan produksi kuat sareng kakuatan R&D (téhnis). Mangtaun-taun, ngandelkeun kaunggulan posisi unik, inovasi ilmiah sareng téknologi kontinyu, sareng kaunggulan dina manufaktur. Karajinan, HEZHONG FABRIC CO, LTD. parantos dipelak janten pabrikan ban profesional anu ngahijikeun spinning, anyaman sareng penjualan.

Didirikeun

Jiangsu HeZhong lawon Co. Ltd. kalebet 20, 000 ㎡, Aya langkung ti 300 padamel, nilai kaluaran taunan sakitar 170 juta méter, proporsi ékspor sakitar. 40%, kami hiji-hijina pabrik tina spinning kana anyaman di china. Ku sakumpulan taun aktipitas lawon ilmiah panilitian ilmiah sareng pamekaran, produksi, tim penjualan pikeun produk perusahaan urang ngalangkungan sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001 2000, peralatan kelas munggaran, kualitas stabil, urang tiasa nyayogikeun palanggan PP MESH, POLYESTER MONOFILAMENT, ANTI -STATIC LINER, Rubber STRIPE, FOLDING MONOFILAMENT, 100% COTTON, NYLON sareng poliéster bolu placemat sadayana 8 séri sareng 200 jinis liner anu lébar dina 5000mm, panjang dina 1300m. kami ogé nyayogikeun sadaya jinis ban, karét kapal numutkeun paménta konsumén 

Ayeuna perusahaan urang parantos damel bareng sareng BRIGESTONE, TOYOTIRE, PIRELLI, SUMITOMO, KUMHO, COOPER TIRE, MAXXIS, ZC RUBBER, GITI sareng 100 perusahaan asing anu sanésna, samentawis perusahaan urang aktip mekarkeun pasar luar nagri, produkna parantos diékspor ka Thailand, Vietnam, Indonésia, Malaysia sareng nagara-nagara Asia Tenggara anu sanés, ogé Éropah sareng Amérika, ngagaduhan kapercayaan konsumén.

 "Kualitas heula, kerjasama iman anu saé" mangrupikeun tujuan kami, kami daék gawé bareng babaturan anyar sareng industri lami pikeun ngahontal prestasi anu hadé.

Kapercayaan

16149349461
16149349921
16149349141

Prosés Produksi

Konsultasi Pra-penjualan

Layanan telepon - staf departemén palayanan pelanggan, wawakil penjualan ngalangkungan telepon pikeun masihan naséhat, prosés solusi pikeun konsumén.

Jasa penjualan - tuturkeun prosés kontak (kalebet kunjungan rutin, sarat konsumén, inpormasi produk lengkep, conto produk, cutatan produk awal, saran awal Saran, jst.).

Jasa téknis - prosés anu insinyur nyayogikeun solusi pikeun syarat palanggan (kalebet studi kasaluyuan pamundut pelanggan, formulasi solusi pamundut pelanggan, pangaturan larutan sareng modifikasi numutkeun syarat énggal palanggan, sareng konfirmasi solusi téknis).

Layanan panarimaan - prosés dimana pituduh panarimaan perusahaan nungtun palanggan pikeun nganjang ka perusahaan sareng ngajantenkeun palanggan ngagaduhan kesan anu jero kana produk sareng perusahaan.

Dukungan jual

Jasa téknis - tanaga téknis nyayogikeun sababaraha rupa jasa pikeun konsumén.

Jasa penjualan - prosés komunikasi salajengna antara staf penjualan kantor asing sareng konsumén saatos kontrak ditandatanganan.

Layanan panarimaan - prosés panarimaan pikeun palanggan anu parantos nandatanganan kontrak sareng kadang-kadang nganjang ka perusahaan deui kusabab kabutuhan bisnis, supados nguatkeun kesan pelanggan ngeunaan produk sareng perusahaan.

Saatos-penjualan nilai-ditambih

Prosés palayanan dilakukeun ku tanaga jasa saatos-penjualan

Saatos-penjualan telepon nganjang deui

Didatangan ku staf saatos-penjualan

Ngawartosan palanggan ngeunaan status produk

Survei kapuasan palanggan sareng kunjungan deui

Ningkatkeun prosés palaksanaan eupan balik konsumén

Ngabéréskeun masalah anu sesah dina prosés palanggan nganggo produk

Pameran

Urang bakal teraskeun ngadukung. Prinsip "Kualitas Mimiti, Kerja Sama Jujur", dumasar kana ngajantenkeun payun dinten ieu, ngarepkeun masa depan anu ngarep ngarep; kami yakin yén JIANGSU HEZHONG FABRIC CO, LTD. bakal nyebarkeun jangjang Kunpeng, buru-buru kaluar ti Cina, sareng ngaluncatan ka dunya.


Ngalanggan Newsletter Kami

Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi daptar harga kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • a (3)
  • a (2)
  • a (1)