Sejarah

SEJARAH PEMBANGUNAN:

1986

image1

NYiptakeun parusahaan

JIANGSU HESHUN FABRIC DITEMUKAN DINA 80S, SAKULANG 86. KAMI ANJEUN NGARANGKEUN FABRIK OPEINDUSTRIAL (LI JI INDUSTRIAL FABRIC)

90an telat

image1

TRANSFPRMASI KORPORAT

Dina ngamimitian produk sipil, ku akhir taun 90an, sistem nagara NGAROBAH, TI ENTERPRIS KAUNAN KA TANPA TO PRIVATE ENTERPRISES, JEUNG WE Oge Ngarobih kana FAUBRIK RUBBER PROFESIONAL. Ngalangkungan Tahap awal kana tahap pamekaran dilatih dina prosés ieu GEUS.

1994-2010

image1

TRANSFORMASI KORPORAT

ANTARA taun 1994-2010, PERUSAHAAN ANJEUN MASUKKEUN PANGGUNG GAMPANG MENTA, NYIEUNAN ASAS PADAS DI PASAR DOMESTIK.

2015

image1

PERUBAHAN PERUSAHAAN

KANGGO NU LEUWIH LEUWIH NGADAPKEUN UNTUK PEMBANGUNAN PASAR, DIPENCARKEUN KA XUZHOU SHUNYI CO., LTD.

2018

image1

KONSOLIDASI MODAL

DALAM taun 2018, SANGSA NGARANGJANGKEUN JEUNG PASAR JEUNG MASUANGKEUN PEMESANAN PEMINAT DOMESTIK JEUNG ASING, JIANGSU HEZHONG FABRIC CO, LTD., LTD. Sacara resmi ditingkatkeun ka JIANGSU HEZHONG FABRIC CO, LTD. Saatos Sababaraha Ékspansi Skala Sareng Langkung Investasi Pasar.

2020

image1

BATUR NUTUP

KAMI NGASILKEUN LINER TIRE SANGATOR TIGA TIGA TIGA. HEZHONG parantos nyetél jaringan merek sorangan di Asia Tenggara, Tengah Tengah, Éropah sareng Amérika. Sareng milarian- PERJUASAAN DENGAN AKAN, JEUNG SADAYANA CHANNGZHOU SENTIASA NGADEGKEUN "FOKUS DINA PRODUKSI TREK PATCH, Pikeun MÉRÉNOMASI HASIL PRODUK NAMBIH, DIJIEUNAN NGALANGKULAN JEUNG HARAPAN PELANGGAN "MISI ENTERPRISE, Pikeun SCI- ENTÉN JEUNG TEKNOLOGI PAMIMÉNAN, KUALITAS SEPERTI JANJI, DENGAN VISI INTERNASIONAL, JIEUNAN pangaruh GRAND DUNIA !

BUDAYA PERUSAHAAN:

Filsafat Operasi: Salamet kana kualitas, kéngingkeun kauntungan tina manajemén, kéngingkeun kiridit ku jasa, promosikeun pamekaran ngalangkungan inovasi

Nilai Perusahaan: Hormat, inovasi, win-win

Misi perusahaan: Fokus kana produksi ban placemat, nyayogikeun produk anu saé pikeun palanggan, komitmen pikeun ngaleuwihan ekspektasi pelanggan 

Prospék Perusahaan: Coba anu pangsaéna pikeun janten panyadia ban ban dunya "kualitas paling dipercaya sareng paling kuat

Ideu Jual: Meunang pasar liwat kualitas, stabilkeun pasar ngandelkeun kualitas, nyiptakeun pasar ku téknologi sains

Konsép Pakasaban: Kalayan kautamaan, ku kamampuan, dianggo deui. kahadéan tanpa kamampuan, latihan sareng panggunaan .kamampuan tanpa kahadéan, diwatesan ku panggunaan. tanpa kautamaan sareng kamampuan, nekad ulah

Konsép ingetan: Jaga jalma sareng bisnis, jaga jalma anu raos, jaga jalma anu dirawat.

客户参观照片3
客户参观照片1

Ngalanggan Newsletter Kami

Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi daptar harga kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • a (3)
  • a (2)
  • a (1)