Penting produksi lawon propana

Sababaraha produk lawon polipropilén tradisional bakal condong kana deformasi sareng buruk saatos lami dianggo, tapi ku ningkatna téknologi pamrosésan urang, produk anu diproduksi ayeuna parantos tiasa pinuh pikeun ngarobih kakurangan sareng kakurangan produk sateuacanna , seueur ngabantosan panggunaan industri konstruksi. Utamana téknologi anu langsung dianggurkeun diiris, nyingkat bahan serat, saatos sababaraha rupa pamrosésan karajinan khusus, henteu ngabentuk lawon anyaman, salaku jinis bahan énggal, produk ieu dianggo dina prosés ngawangun parantos mangaruhan pangaruh anu signifikan, sareng bantosan serat anorganik profesional, hawa dikomprés atanapi suntikan uap didamel sareng janten prosés produksi khusus kalayan bahan biasa ngagaduhan bédana anu paling ageung, nyaéta ngagaduhan kakuatan anu saé. Sareng nalika produk dilarapkeun dina rékayasa anti korosi pipa, éta ngagaduhan perlakuan anti karat anu tangtu.

Dina raraga ngadamel produksi produk kaén polipropilén pikeun nyumponan kabutuhan pangguna, urang bakal ngalaksanakeun pamrosésan pikeun ngajantenkeun prosés perhatosan kana unggal detil, sareng urang nembé ngenalkeun alat produksi énggal, supados kinerja produk nganggo promosi ageung, tiasa dilarapkeun kana seueur pelestarian panas sedeng korosi, aplikasi aktip, mangrupikeun nilai panggunaan pangageungna.

Naon lawon polipropilén didamel?

Serat polipropilén mangrupikeun salah sahiji bahan baku kimia, mangrupikeun salah sahiji cara pikeun ngadamel lawon anu henteu dianyam. Lawon anu henteu dianyam ramah lingkungan. Variétas serat polipropilén nyaéta filamén (kalebet filamén henteu campuran sareng filamen bertekstur anu diperluas), serat pokok, bulu, serat mémbran, serat kerung, serat heterofilament, sababaraha serat komposit sareng lawon anu henteu ditenun. Pamakéan utama nyaéta nyieun karpét (kalebet kaén karpét handap sareng flanelét), kaén hiasan, kaén jati, sagala jinis tali, strip, jaring, nyerep linoleum, bahan penguatan gedong, bahan pengemasan sareng kaén panggunaan industri, upami kaén pencét, kantong lawon. Salaku tambahan, éta seueur dianggo dina papakéan. Éta tiasa dicampur sareng sababaraha serat kanggo ngadamel jinis lawon anu dicampur. Saatos nyulam, éta tiasa didamel kaos, jas, baju olahraga, kaos kaki, sareng sajabana Didamel tina polipropilén serat kerung, serat, haneut, élastisitas anu saé.


Pos waktos: Mar-08-2021

Ngalanggan Newsletter Kami

Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi daptar harga kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • a (3)
  • a (2)
  • a (1)