Naon tékstil industri?

Tékstil industri tiasa lami sakumaha tékstil tradisional, dimimitian rébuan taun deui, tapi ngan ukur saatos penemuan serat kimia dina paruh mimiti abad ka-20 fungsina dirobah sacara radikal. Serat kimia, salaku jinis bahan ngagaduhan seueur fungsi anu teu aya bandingna, kakuatanana anu luhur, élastisitas anu alus, homogén, tahan kimia, tahan maké, résistansi korosi, tahan seuneu, aranjeunna tiasa dina produk anu sami ngagaduhan rupa-rupa performa anu alus teuing, lemes , elastis sareng tiasa gaduh kakuatan anu luhur, sareng téknologi tekstil mangrupikeun téknologi anu asak pisan, kalebet seueur variabel, sapertos: Tipe agregat, jinis serat sareng struktur, macem-macem benang sareng struktur, metode ngolah lawon sareng sababaraha rupa parameter manufaktur, gabungan tina variabel ieu tiasa mangrupikeun rupa-rupa bentuk sareng kinerja, sareng tiasa ngadopsi anu béda saatos sapertos lapisan, metode laminasi sareng pamrosésan anu rumit, tiasa ngajantenkeun produk anu cocog pikeun rupa-rupa kaperluan, anu ngajantenkeun lapangan tékstil industri langkung saé pisan.


Pos waktos: Mar-08-2021

Ngalanggan Newsletter Kami

Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi daptar harga kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • a (3)
  • a (2)
  • a (1)