PET Y10030

Pedaran pondok:

Lungsi: 1000D PET multifilament
Weft: 30 PET mono
Kandel: 0,52mm
Beurat: 427g / ㎡
Kapadetan lambung: 210 tungtung / 10cm
Kapadetan jaringan: 140 tungtung / 10cm
Kakuatan pegatna: Lungsi 4390 (N / 5 * 20CM) pakan: 2266 (N / 5 * 20CM M
Putus perpanjangan: warp 68 weft 58


Detil Produk

Tanda Produk

Tujuan produk

 Ieu utamina dianggo dina kalénder waja, palapis jero sareng bangkai!

Kauntungannana

Kauntungannana nyaéta yén éta tiasa dianggo salami 3 taun, ngahemat biaya produksi anjeun, nyayogikeun kasegaran liner langkung ti 15 dinten, éta ngagaduhan permukaan anu luhur supper, gampang pisan dipisahkeun tina pilem karét, ngirangan limbah pilem karét !

Prosés produk

Éta biasa ditenun ku, liner ieu bakal dinyanyikeun sareng mupus batting sareng kokotor, teras perlakuan setélan panas luhur dugi ka 160mesin setting sahingga ningkatkeun rata tina liner tanpa fenomena keriput, tungtungna liner bakal extruded ngaliwatan tekanan 120 ton antara 2 gilinding pikeun ngirangan breathability sahingga tiasa ningkatkeun tetep freshness liner! Produk ieu utamina dianggo dina kalénder baja sanés pilem PE.

Prosés produk

Produk utama kami nyaéta: PP mono-filament liner lawon, High katahanan PP liner lawon, PVA liner lawon, PP Bolong-filament Liner lawon, High tenacity PP liner lawon, karek-dimekarkeun liner lawon, Bonded liner lawon jsb.

Henteu Barang Unit Tés Tés Tés Tés Tés
1 Lungsi D 840 840 300 600 21S * 4
Usum D Φ40 1000 Φ30 10S 10S * 2 + 21S * 2
2 Lebar mm / / / / /
3 Panjangna m L L / / /
4 Kapadetan Lungsi tungtung / 10cm 135 135 ≥210 200 320
Usum tungtung / 10cm 105 105 ≥130 180 90
5 Kakuatan pegatna Lungsi N / 5cm 3000 3900 1900 2600 5784
Usum N / 5cm 3300 3800 1800 800 800
6 Elongasi Lungsi % 41 40 ≤35 ≤5% 35
Usum % 15 31 ≤25 2% 13
7 Keletik mm 0,75 ± 0,02 0,65 ± 0,02 0,75 ± 0,05 0,6 ± 0,03 0,8 ± 0,05
8 Pangwangunan Polos Polos Polos Polos Polos Polos
9 Titik lebur C 162 di luhur 162 di luhur 145-160 145-160 /
10 Beurat g / m2 330 ± 5 300 ± 5 / / 330 di luhur

Kami ogé tiasa nyayogikeun lawon liner numutkeun kabutuhan pelanggan.

bungkusan


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali

    Ngalanggan Newsletter Kami

    Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi daptar harga kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

    Tuturkeun Kami

    dina média sosial urang
    • a (3)
    • a (2)
    • a (1)