Korélasi 6036

Pedaran pondok:

Lebar standar: 100mm-1700mm
lungkawing: PP600D
pakan: PET φ0.36mm
ketebalan: 0.7mm 土 5%
beurat: 380g / mi 士 5%
(kakuatan: warp≥800N / 5 * 20CM
weft≥3500N / 5 * 20CM
manjangan: warp≤20
weft≤30


Detil Produk

Tanda Produk

Tujuan produk

Hal ieu utamina dianggo dina palapis jero 、 tapak 、 bangkai.

Fitur produk

Kauntungannana liner nyaéta tiffness tinggi, élastisitas super tinggi, henteu gampang tilepan sareng deformasi dina prosés 、 saé ngajaga kesegaran 、 anti-slip 、 résistansi aus anu kuat sareng insulasi anu saé. warna biru pikeun maénkeun peran tahan dina kokotor sareng ngabedakeun, éta tiasa dianggo deui di luhur 3300 kali.

Pprosés roduct

Éta ditenun kalayan poliéster kakuatan tinggi 36 mono-filamén sareng filamén tilepan diimpor, teras nyanyi kanggo mersihan batting sareng kotoran, dina pamungkas perlakuan setting panas-tinggi

Bahan atah


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali

    Ngalanggan Newsletter Kami

    Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi daptar harga kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

    Tuturkeun Kami

    dina média sosial urang
    • a (3)
    • a (2)
    • a (1)