Tapak polimér

Pedaran pondok:

Lebar standar: 100mm- 1700mm
Lungsi: PA250D
pakan: PA250D
Kandel: 0,5mm 土 5%
Beurat: 412g / mf 土 5%
Kakuatan: warp≥1081N / 5 * 20CM
weft≥885N / 5 * 20CM
Pamanjangan: warp≤44.7
pakan ≤38.69


Detil Produk

Tanda Produk

Tujuan produk

Éta biasana dianggo dina palapis jero.

Fitur produk

Pelapisna ngagaduhan insulasi anu saé sahingga gampang ngaleupaskeun karét tanpa deformasi 、 ngirangan limbah 、 samentawis ngalestarikeun viskositas asli sareng kesegaran karét, gampang nyaruakeun téhnik manufaktur sareng umur panjang, warnana jeruk pikeun ngabédakeun.

Pprosés roduct

Éta lebur sasarengan sareng pe sareng nilon 66 lawon gridding ngalangkungan panas anu luhur sareng sanyawa lebur teras direngsekeun ku pangaturan setting panas.

Bahan atah


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali

    Ngalanggan Newsletter Kami

    Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi daptar harga kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

    Tuturkeun Kami

    dina média sosial urang
    • a (3)
    • a (2)
    • a (1)