PU

Pedaran pondok:

Lebar standar: 300mm- 1500mm
(Lungsi): PET108D
(pakan): PET108D
(Kandel): 0. 55mm 士 5%
(Beurat): 400g / m2 士 5%
(Kakuatan): (Warp) ≥2500N / 5 * 20CM
(pakan) ≥1800N / 5 * 20CM
(Perpanjangan): (warp≤25 / (pakan) ≤20


Detil Produk

Tanda Produk

Tujuan produk

Utamana dianggo pikeun kalénder baja

Fitur produk

Lawon liner boga insulasi kinerja alus teuing, éta gampang mesek tina karét. samentawis éta ngajaga segerna permukaan karét di luhur 15 dinten kanggo ngagampangkeun caket karét. ogé ngagaduhan résistansi ketahanan anu luhur sareng tiasa dianggo deui di luhur 1200 kali.

Pprosés roduct

Éta didamel tina bahan serat kimia, teras palapis poliurétana dina raray sareng formasi sanyawa sareng direngsekeun ku perlakuan netepkeun panas.

Detil produk

Bahan atah


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali

    Ngalanggan Newsletter Kami

    Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi daptar harga kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

    Tuturkeun Kami

    dina média sosial urang
    • a (3)
    • a (2)
    • a (1)